KLANT
Cedin BV

WERKZAAMHEDEN
Conceptontwikkeling, Business development, projectmanagement online trajecten, ontwikkeling diverse websites, helpdesk online applicaties.

WANNNEER?
2015 – heden

Waar jeugdzorg en onderwijs samenkomen

Al ruim 45 jaar helpt Cedin de mensen in het onderwijs om hun vak zo mogelijk uit te voeren: met aandacht voor kind, school en gezin biedt Cedin ondersteuning bij leer- en ontwikkelvraagstukken. Die hulp bestaat altijd uit maatwerk en is gericht op vakmanschap, de groep en de school.

Met meer dan 160 medewerkers, van psychiater tot rekenspecialist en van gezinscoach tot fusiebegeleider, zet Cedin zich dagelijks in kinderen te helpen die in hun ontwikkeling tegen problemen aanlopen. In hun werk staat de driehoek kind – gezin – school centraal.

Strategisch en business advies
Ontwerp en ontwikkeling website Cedin Onderwijs

Om ook de website die professionele, duidelijke hulp te laten weerspiegelen ontwierp NIO vanuit de gedachte ‘van binnen naar buiten’ een nieuwe, corporate website. De Cedin-medewerkers en hun specialismen staan nu centraal en bezoekers vinden snel en gemakkelijk de juiste informatie die ze zoeken. Overzichtelijk en duidelijk, precies zoals Cedin werkt. 

NIO heeft voor dit project de vormgeving  en webontwikkeling van de website www.cedinonderwijs.nl gerealiseerd.

Ontwerp en ontwikkeling formulieren en workflow CedinZorg.nl
Ontwerp en ontwikkeling website Centrum Meertaligheid
Ontwerp en ontwikkeling website en folder Inspirerend Meertalig Onderwijs
Ontwerp en ontwikkeling website Meertalig Voortgezet Onderwijs
Ontwerp en ontwikkeling website Sjongfestival 2018