HALLO! 

Je kunt ons bereiken per mail en telefoon.
Of stuur ons een bericht met het onderstaande formulier.

Langskomen kan natuurlijk ook:

NIO 
Euvelgunnerweg 25a
9723 CV GRONINGEN

info@niomail.nl
tel: 050-3646881

KVK: 83188568
BTW: NL862761311B01
Algemene Voorwaarden

Bij NIO Communicatie & Internet willen we graag dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten.
Daarom kun je 24/7 bij onze online helpdesk terecht om melding te maken van vragen en/of problemen.

NIO is een creatief bureau met veel ervaring op het gebied van merk, design en internet.

 

Reclamebureau Groningen
We hebben veel kennis in huis om de uitdagingen van jouw communicatie-, applicatie- of internetproject zo doeltreffend, aantrekkelijk en businessverhogend mogelijk aan te pakken.

Of dat nou digitaal, op papier of integraal is: wij zijn thuis in alle mediamogelijkheden en het optimale gebruik ervan. NIO adviseert, bedenkt, ontwerpt en realiseert de juiste middelen en tools om jou te helpen jouw doelgroep zowel online als offline te vinden, binden én vervolgens vast te houden.

 

Merk

Het opbouwen van een merk – branding – gaat verder dan een goed ontworpen logo op een nieuwe website plaatsen. Dergelijke visuele aspecten zijn uiterst belangrijk voor het beeld dat jouw merk uitdraagt. Maar: er is aanzienlijk meer nodig om een brand op te bouwen en vervolgens te ‘laden’ en behouden.

Zo komt interactie om de hoek kijken en is allround continuïteit essentieel. Ook moet je ten alle tijden goed weten wie je bent en waar je staat. Als merk, maar ook als persoon. Wat doet jouw merk en vooral: wat zou je ermee willen bereiken? Wat maakt jouw merk uniek en hoe draag je dat ten volle uit? NIO helpt je met het ontdekken, evalueren, ontwerpen en waarborgen van een krachtige merkidentiteit. Zo krijg jij het sterkst mogelijke merk, van kop tot staart, van begin tot eind.

 

Design

Ontwikkelen visuele identiteit
(logo en huisstijl, beelden-, kleur- en vormtaal etc.)

Functioneel en interactief ontwerp

Online design

Tekst

Ontwikkeling marketing / middelen / media portfolio

 

Internet

Anno 2018 zijn interactieve media niet meer weg te denken uit de communicatie. NIO weet dit als geen ander en adviseert, bedenkt, ontwerpt en realiseert de juiste middelen en tools om jou te helpen jouw doelgroep zowel online als offline te vinden, binden én vervolgens vast te houden.

Het gaat hierbij zeker niet alleen om websites, maar ook om internetapplicaties, mobiele websites en apps, de inzet van social media en het beheer daarvan. Ook adviseren en realiseren wij oplossingen op het gebied van internetmarketing. Alles is hierbij natuurlijk altijd gericht op een zo hoog mogelijke conversie van de gestelde doelen.

We hebben veel ervaring op het gebied van het bedenken en inzetten van de juiste internet applicaties en het gebruik van eigen data(bases). Hoe knoop je alles nu eenvoudig aan elkaar? Wij doen dit zoveel mogelijk op basis van bestaande applicaties, maar: maatwerk is zeker mogelijk! NIO is namelijk dé partij om snel en to the point de juiste internet- of (mobiele) applicatie te ontwikkelen.

Kom in contact!

    In het kader van de AVG willen we je melden dat wij de gegevens die je invult in het contactformulier enkel gebruiken om contact met je op te nemen. Gegevens worden niet opgeslagen en alleen per e-mail naar de verantwoordelijke binnen NIO verstuurd.