Vers schrijftalent in de kuip!

Afgelopen jaar sloegen we via LinkedIn tekstschrijver Susanne aan de haak. Welkom bij het NIO-team! Lees hier Susannes blog. ↓

NIO heeft er een projectmanager bij!

Even voorstellen: onze projectmanager Sander Koning! Wij waren op zoek en Sander vond het de hoogste tijd om zijn ambities in de ICT-wereld te volgen… Match!

Nieuwe fullstacker bij NIO: welkom Timothy!

Het team van NIO heeft er versterking bij: Timothy. Hij is 23 jaar oud en een geboren developer. In deze blog vertelt hij meer over zichzelf & zijn werk bij NIO.

Nieuw ontwerptalent aan boord!

Yes, weer zo’n topper erbij! Sinds 3 maand werkt ook Rutger als Grafisch Ontwerper bij NIO in Groningen. Je leest in deze blog hoe ‘m dat bevalt.

Een nieuw teamlid: ontmoet Robin!

NIO groeit! Robin startte deze herfst bij NIO en vertelt je in deze blog over zijn eerste weken bij ons communicatie- en internetbureau.

Wachtwoordpraat

Wist je dat de gemiddelde internetgebruiker zo’n 40 wachtwoorden heeft? VEERTIG! Van Slack tot Facebook en van mijn DigiD tot Bol.com. Hoe zorg je nou voor een goed wachtwoord? We geven je drie tips.

De dag van het internet

Waarom noemen we ongewenste mail eigenlijk SPAM? Waarom heten bugs bugs? En waar komt dat apenstaartje toch vandaan? Ter ere van #dedagvanhetinternet gingen wij op onderzoek uit!

To caps or not to caps

Dikke, vette hoofdletters: de capslock. Vandaag is het International Caps Lock Day en wij vroegen ons af.. Wat kun je er eigenlijk mee op het gebied van copy? We delen twee handige schrijftips!

NIEUW: Marjolein. Klaar voor de start? Af!

Begin oktober startte onze nieuwe collega Marjolein bij NIO. Hoe is haar eerste werkdag bevallen? En wat gaat ze allemaal doen en leren bij NIO? Ze vertelt erover in onze nieuwste blog!

Open Source Software: het wat, waarom & hoe

Wat is Open Source Software, hoe & waarom gebruik je het? En hoe werkt NIO ermee? We vertellen je er alles over!

Ambtelijk taalgebruik

‘Beste leden van de Staten-Generaal’ .. De iconische start van de Troonrede. Maar ook: het ultieme voorbeeld van ambtelijk taalgebruik. Kan dat nog wel? En hoe zit het met ambtelijk taalgebruik op kantoor?

Hoe schrijf je een blog? 4 handige tips

Je hebt besloten: je wilt een blog schrijven. Je hoeft er niet per se viral mee te gaan, maar je wilt wel graag dat ‘ie gelezen wordt, dat je boodschap overkomt én dat de lezer er bij voorkeur wat van onthoudt. Hoe krijg je dat voor elkaar? In deze blog krijg je 4 handige tips, waarmee je van jouw volgende schrijfwerk gegarandeerd een succes maakt.