Nieuwe fullstacker bij NIO

 welkom Timothy! 

Sinds mei heeft het team van NIO er versterking bij: Timothy. Hij is 23 jaar oud en een geboren developer. In deze blog vertelt hij wat meer over zichzelf & zijn werk bij NIO. Nieuwsgierig? Wij wel!

Vertel eens, wie ben je?

“Mijn naam is Timothy van der Veen en ik woon sinds mijn vijfde in het Hoge Noorden. Van jongs af aan zit ik eigenlijk al in de computerwereld: ik was amper 2 toen ik het al leuk vond om achter de computer games te spelen op de site van McDonalds.

Het zal je dus niets verbazen dat computeren mijn grootste hobby is. Met het echte programmeren begon ik al in mijn tienertijd. Een bezigheid waar ik mijn ei goed in kwijt kon. Ik hou namelijk van het vinden van oplossingen voor ingewikkelde problemen. En daar heb je als programmeur natuurlijk nooit tekort aan.”

Waarom NIO?

“Werk zoeken was wat lastig omdat ik nog geen échte werkervaring had. Gelukkig had ik via mijn vader Werner leren kennen. Het eerste gesprek tussen ons verliep erg soepel en ik kon al snel aan de slag bij NIO.”

En… hoe bevalt het?

“Goed. In het begin is het altijd een beetje wennen voor mij. Wennen aan de mensen, maar ook aan het werk: dat is bij NIO nét weer wat anders dan ik gewend ben. Maar ik merk dat dat steeds beter gaat. Ook is het een leuk team. De sfeer is goed en we zitten in een mooi kantoor, DE STEK. Voel me dus al een volwaardige fullSTEKker. ;)”

Wat wil en ga je doen bij NIO?

“Ik ben in een wat kleiner project begonnen om de omgeving die hier gebruikt wordt te leren kennen. Dat houdt nu voornamelijk nog bugs fixen en database onderhoud in.

Op de lange termijn wil ik graag nog meer een belangrijke bijdrage leveren aan het bedrijf. Door mooi werk voor de klanten te maken en ondertussen steeds beter te worden in wat ik doe. Dat ik leergierig ben en van ingewikkelde uitdagingen hou, helpt daarbij. Ik heb er zin in!”