Grafisch Ontwerper Groningen: Rutger Leistra bij NIO

Nieuw ontwerptalent aan boord!

  ontmoet Rutger! 

Omdat we bij NIO aan steeds meer mooie communicatie- en marketingopdrachten werken, was het tijd voor versterking. We zochten een ontwerper en vonden Rutger. En wat voor ‘n designer is dat! Creatief, vrolijk én een echte doorpakker.

Wij zijn i.i.g. blij met zijn komst, maar vroegen hem toch ook nog even zelf hoe zijn eerste 3 maanden bij NIO waren. Zijn antwoord lees je hier ↓

En… hoe bevalt het?

“Drie maanden alweer.. Bizar! De tijd gaat snel. Maar tegelijkertijd weet ik nog steeds niet hoe lang Harry is en wat voor schoenen Merel draagt. Dat thuiswerken moest maar eens snel voorbij zijn… ha ha!

Maar, ondanks de digitale ontmoetingen kan ik wel zeggen dat NIO als een warme deken voelt. Het is een bijzonder hecht team dat samen alle kennis (en enthousiasme) in huis heeft voor elk communicatie-, app- of internetproject. Bijna alles waar we aan werken is teamwork. Ik voel me thuis.”

Wat doe jij bij NIO?

“Als grafisch vormgever ben ik de afgelopen maanden druk geweest met het ontwerpen van huisstijlen voor een aantal nieuwe producten, zoals apps en websites. Van het sparren met Kristy over ideeën tot het laten zien van mijn ontwerpen aan het hele team: ik word er allemaal even vrolijk van.”

Klinkt goed! Wat wil je nog meer doen?

“Bij NIO wil ik mij o.a. verder ontwikkelen op het gebied van web en applicatie design. Steeds weer vernieuwende dingen bedenken en samen met één van NIO’s developers zorgen dat mijn ontwerpen ook op technisch vlak haalbaar zijn. Van elkaar leren dus én het samen steeds beter maken.

Tot nu toe ben ik helemaal in mijn nopjes bij NIO. En als we straks met elkaar op kantoor kunnen werken, dan voorzie ik de lunch graag van een kwaliteitsinjectie 👨🏻‍🍳 . Ik heb namelijk sterk het vermoeden dat het feit dat ik mijn foodblog ‘Beppie en Kokkie’ run, heeft bijgedragen dat ik bij NIO in dienst ben mogen komen 😉  ha ha.”